STORT tack till våra sponsorer som gör denna motorfest möjlig!

Vill ditt företag, förening eller du själv också bidra till detta arrangemang? tveka inte att kontakta oss så berättar vi vilka möjligheter som finns!

tävlingens huvudsponsor

Ramudden är ett uthyrningsföretag. de tillhandahåller produkter och tjänster för dig som jobbar utmed våra vägar. de kan erbjuda god tillgång på bra avstängningsmaterial. Kunnig och serviceinriktad personal på deras depåer runtom i landet hjälper dig med snabba leveranser och professionella tjänster.

till denna tävling ställer de, bland annat, upp med all nödvändig materiel (inklusive uppställning och nedtagning) för säker avgränsning av tävlingsbanan, TA-plan, fina priser, utrustning till alla våra funktionärer, etc.

Vi är mycket tacksamma och stolta över att ha just ramudden som huvudsponsor och partner till detta arrangemang! Stort tack!

Säffle Motor Club

Huvudarrangör av hela evenemanget.

 

Säffle Kommun

Gör hela arrangemanget möjligt med sin välvilja, egna engagemang, positiva inställning och ekonomisk hjälp.  

Elsa

Sponsrar festligheterna på Stortorget! Tack vare deras ekonomiska bidrag kan vi arrangera ett riktig "after rally" värt namnet!

gummicentralen säffle

Bidrar med viktigt material till eventet och fina priser!

BRL Electronics

Visar upp en av sina demobilar för billjud. En VW Caddy med riktigt rejält ljud! i denna bil finns även ljudmätningsutrustning så att du kan mäta hur högt din egna bil spelar!

Taxi säffle

Hjälper till att marknadsföra evenemanget och se till att ni alla kommer tryggt och säkert dit och hem under helgen!

taxi säffle har dessutom ett specialpris under hela tävlingshelgen: 100kr inom säffle tätort!

XX-ENGINEERING

Bidrar med personal i tävlingsledningsgruppen som planerar och genomför arrangemanget samt administrerar hemsida och e-postlösningar.

Säffle tattoo parlour

Assisterat med framtagning av logotypen.