Här kommer vi presentera eventets program allt eftersom aktuella kringarrangemang blir fastställda. Håll er uppdaterade då programmet kommer updateras och utökas allt eftersom tävlingen närmar sig!

Preliminär tidsplan

Kringarrangemang

06:30-07:30 Anmälan och besiktning
08:45 Obligatoriskt förarmöte vid start på SS
09:30 Första start omgång 1
10:50-11:10 Paus 
11:20 Första start omgång 2 
12:40 Sista bil i startfältet i mål 

Pausunderhållning!

Ca 14:00 - Första start Lars-Erik Torph Memorial, SS Seffle City by Ramudden
Ca 18:00 - Sista bil i mål 

After Rally! 

Prisutdelning sker preliminärt 13:30 med prisutdelaren Tina Thörner!

After Rally!
Tack vara bidrag från centrumföreningen ELSA har vi möjlighet att arrangera en härlig folkfest på Stortorget! Det blir paus-underhållning klockan 13:00 och från 18:00 kommer det bli fullt ös på scenen! Under hela dagen finns servering och massor av olika aktiviteter och utställare på plats. 

Servering på torget med mat och fulla dryckesrättigheter sköts av Håkan Mattsson på Krokstad Herrgård! 

Observera att vi inte har något inträde utan alla festligheter på Stortorget är gratis! 

Motor-bio! -Sagabiografen visar motorsportfilmer fredag och söndag under tävlingsveckan! På lördagen är det barnens tur med filmen "Bilar 3" klockan 16:00 och då kommer det också bjudas på bil-godis till alla besökare.  På söndag är det filmen "Born 2 Drive" med Oliver Solberg klockan 16:00! En "fast and furious-dokumentär" om 15 åriga stjärnskottet Oliver Solbergs kometkarriär. 

Go-cart! - Det kommer finnas möljighet för både vuxna och barn att köra go-cart på en separat bana under lördagen! Det är Åmåls Hyrcart med Royne Karlsson i spetsen som ställer upp med gocarts och på plats finns elever från Stjerneskolans Tävlingsmekaniker-utbildning! 

Graffiti! Genom ett samarbete mellan Säffle MotorClub och Ungdomens Hus kommer graffitikonstnären Robert Forsberg, mer känd som Super-G, att förvandla en lyckligt lottad bil till ett rullande konstverk under motorfesten den 8:e juni! Hela den kostnärliga processen går att följa live mellan ca 11:00 och 16:00 utanför Ungdomens Hus. 

Bergers Lek Och Bosättning arrangerar bilbanetävling för den yngre generationen på stortorget med chans att vinna biobiljetter till Saga Biografen sponsrade av Säffle Kommun.  

BRL Electronics finns på plats vid Ungdomens Hus med en av sina demobilar för billjud! Upplev riktigt mäktigt, proffesionellt, billjud och ta också chansen att testa ditt egna billjud- BRL har med sig ljudmätningsutrustning för att mäta hur högt just din bil klarar att spela! 
 
ELSA sponsrar med en hoppborg för de mindre barnen!